Parterapi

Styrk jeres forhold gennem åben kommunikation og fælles forståelse.

Parterapi

Online, 90 min.

Uanset hvem i er, er det uundgåeligt at man i sit parforhold møder udfordringer, som man kan have brug for hjælp til.

Det er ikke for sjov at Gottman beskriver hvordan vi altid ubevidst vælger den partner der skaber størst udviklingspotentiale for os selv.

Måske handler jeres udfordringer om måden i er sammen, eller ikke sammen på, om måden i er forældre, håndterer konflikter, kommunikerer, håndterer forskellige behov, eller prioriterer hinanden.

Uanset jeres behov, er der plads til jer begge og jeres forskelligheder her. Det erblot vigtigt at i begge er motiverede for behandling og har lyst til det.

Jeg tilbyder altid en gratis første samtale på 30 minutter som primært vil blive brugt til at afdække din situation og dit behov samt forventninger, og aftale muligt videre forløb.

Det vil være hensigtsmæssigt med et kortere interval mellem samtaler i starten, både for motivationen for behandling men også for at intensivere starten af forandring, og efterhånden kan der gå længere tid mellem samtalerne.

Mandlig psykolog, der gør klar til individuel terapi online

Praktisk

Da al terapi foregår online, tilbyder jeg forskellige løsninger, med eller uden video.

Ved terapi over telefonen, foregår dette over en GDPR-sikret app, og info tilsendes efter aftalt tid.

​Hvis I ønsker videokonsultationer, foregår disse via. mit ‘virtuelle kontor’ på Whereby.com. Det kræver ingen downloads, I følger blot linket.

Under sessionen sidder jeg naturligvis altid i private omgivelser, hvor ingen kan lytte med.

“Jeg har siden jeg snakkede med Andreas kun haft gode dage og det kan familien også mærke.

Jeg kan klart anbefale Andreas til andre og håber virkelig også at de andre han hjælper har lige så stor gavn af ham som jeg har. Uden Andreas var jeg ikke kommet så langt.

Han er fandme dygtig!”

– Tidl. klient.

“Andreas er utrolig nærværende, lyttende og særdeles nysgerrig på andre mennesker.

Han er tilstede og man får en følelse af, han er der for dig, samtidig med, jeg synes han er utrolig dygtig, til det han gør”

– Tidl. klient

Online Psykolog
Andreas M. Jensen

Sammen finder vi ud af, hvad I ønsker at arbejde med, og hvordan vi bedst kan opnå dette. Jeg fokuserer altid på det, der er vigtigt for jer. Alt foregår online, så du kan deltage fra komforten af jeres eget hjem.